Fakta om drager

drage – uhyre – Den Store Danske – lex.dk

drage – uhyre | lex.dk – Den Store Danske

En drage er et fabeldyr oftest set i eventyr. De er som regel onde, og de må bekæmpes med list eller i åben kamp. Drager er meget stærke og farlige.

Drage, frygtindgydende fabeldyr, der kendes i de fleste kulturer, og som ofte ligner en bevinget to- eller firefodet slange eller skællet øgle. Den bevæger sig med lige lethed i alle fire elementer, fordi den gerne er sammensat af kropsdele fra forskellige dyrearter. Nogle drager har flere hoveder, så de med desto større kraft kan udspy edder og ild.

Drage (fabeldyr) – Wikipedia, den frie encyklopædi

1. mar. 2010 — De nordiske drager. Dragen har ikke altid været betragtet som et fantasidyr. Faktisk var de beskrevet som virkelige dyr i opslagsværker til …

Mysteriet om dragerne – Videnskab.dk

Mysteriet om dragerne

11. feb. 2021 — Myter om drager er opstået uafhængigt af hinanden i mange forskellige kulturer, og dragerne har ikke de samme egenskaber.

Hvorfor findes dragemyten på alle kontinenter? En 70.000 år gammel slangehule får forskere til at spørge sig selv, om den kan have sine rødder tilbage i menneskehedens vugge.

Hvor stammer dragerne fra? – Historienet.dk

Hvor stammer dragerne fra? | Historienet.dk

I modsætning til dragerne i vores del af verden er dragerne i Kina gode, og ikke onde. Kineserne har altid troet på, at drager både er kloge og rare dyr, som …

Der findes drager i stort set alle kulturer. Hvordan kan det egentlig være?

Drager – Nationalmuseet

4. okt. 2016 — Drager forbindes ofte med Kina. Men de øglelignende væsener har også haft deres gang herhjemme og skrevet sig ind i den nordiske mytologi.

Drager – Religion.dk

Lær alt hvad du har brug for at vide om drager med denne smukt illustrerede bog, fyldt med fascinerende facts.

En Verden af Drager – vicca.dk

Fascinerende fakta om drager | Køb bogen her

“Dragen er den ypperste blandt de skællede og reptile væsener og kan gemme sig I mørket eller dukke op I dagslyset. Den kan blive mindre eller større, kortere …

Lær alt hvad du har brug for at vide om drager med denne smukt illustrerede bog, fyldt med fascinerende facts.

Mysteriet om den kinesiske drage – LanguageWire

Dragecity er stedet hvor vi elsker blæsevejr, det gør vi fordi vi sælger drager til ar flyve med og du kan her læse nogle af de mange nyhedsbreve vi gennem …

Hvis du har besøgt Kina eller kinesiske restauranter, ved du, at dragen ikke er en døgnflue. Men hvordan har den gjort sig fortjent til at al den opmærksomhed?

Drageflyvning og fakta om drager – find masser af info i vores …

Drageflyvning og fakta om drager – find masser af info i vores nyhedsbreve her!

Nogle drager har vinger; andre gør det ikke. Nogle drager kan tale eller trække vejret ild; andre kan ikke. Nogle er kun få meter lange; andre spænd miles.

Dragecity er stedet hvor vi elsker blæsevejr, det gør vi fordi vi sælger drager til ar flyve med og du kan her læse nogle af de mange nyhedsbreve vi gennem tiden har sendt ud om drageflyvning og drager generelt.

Er Dragons Real? Fakta Om Dragons – 2023 | Kultur

☀ Legends om flyvende slanger er verdensomspændende, men er dragefortællinger baseret i virkeligheden?

Keywords: fakta om drager