Hvornår har netto fødselsdag

Vores historie – Netto

Vores historie | Netto

19. mar. 2013 — Som udgangspunkt må en butik kun fejre fødselsdag én gang om året, men kæder har altså mulighed for at gradbøje denne tolkning.

Netto åbnede den første butik på Godthåbsvej den 1. april 1981. Siden er kæden ekspanderet med stor fart, og tæller i dag over 500 butikker fordelt over hele Danmark.

Så tit må butikker fejre fødselsdag – TV 2

Fra på søndag fejrer Netto 31 års fødselsdag med masser af fødselsdagstilbud og SMS-konkurrencer. Du kan også vinde billetter til kampen mellem…

Danske supermarkeder må være rigtig gamle, for de fejrer fødselsdag hele tiden, lyder kritikken

Netto – Fra på søndag fejrer Netto 31 års fødselsdag med…

HIP HURRA. Vi er i fødselsdagshumør. Har du set vores fødselsdagskonkurrence, hvor du kan deltage hver dag til og med den 5. maj? Held og lykke!

tillykke med nettos fødselsdag – Facebook

Facebook

Skal du holde børnefødselsdag? Her får du idéer til seks kreative og sjove inden- og udendørslege samt tips til, hvordan du overlever en eftermiddag med …

HIP HURRA. Vi er i fødselsdagshumør. Har du set vores fødselsdagskonkurrence, hvor du kan deltage hver dag til og med den 5. maj? Held og lykke!…

Så er der fødselsdagsfest – tips til en sjov børnefødselsdag

Så er der fødselsdagsfest – tips til en sjov børnefødselsdag | Netto

Her på siden giver vi dig vores nyeste artikler om alt mellem himmel og jord. Få for eksempel inspiration til hvordan du sylter havens lækkerier eller kreative …

Skal du holde børnefødselsdag? Her får du idéer til seks kreative og sjove lege samt tips til, hvordan du overlever en eftermiddag med huset fyldt af unger.

Din hverdag – Netto

Få inspiration til en sjovere og nemmere hverdag | Netto

22. sep. 2017 — De sidste 25 år har Scottie været Netto og hele Danmarks spare-hund. Men hvor godt kender du den lille sorte hund, … Fødselsdag i oktober.

Savner du lidt ekstra inspiration i hverdagen? Her på siden får du sjove artikler om alt mellem himmel og jord. Få gode råd samt tips og tricks til hverdagen.

Hvor godt kender du Scottie? – Netto

Hvor godt kender du Scottie? | Netto

Kædens 505 butikker (2019) omsætter for 17,9 mia. kroner (2010). Netto ejes af Salling Group. Åbningen af en ny Netto-butik på …

De sidste 25 år har Scottie været Netto og hele Danmarks spare-hund. Men hvor godt kender du den lille sorte hund, og kan du huske hvad 1992 ellers bød på af begivenheder?

Netto (supermarkedskæde) – Wikipedia, den frie encyklopædi

11. aug. 2015 — Det samme gør sig gældende for Netto, der havde fødselsdag den 1. april 1981, men blandt andet fejrede fødselsdag i februar og marts i 2014.

Bilka har fødselsdag i oktober, men holder den i august – BT

Bilka har fødselsdag i oktober, men holder den i august: Her er årsagen til den falske fødselsdag | BT Viralt – www.bt.dk

Supermarkedskæden Bilka fejrer i disse dage kædens 41-års fødselsdag, og det sker med en række gode tilbud. Men de kommer faktisk lidt for tidligt.

Keywords: hvornår har netto fødselsdag