Pizza med kartoffelbund

Glutenfri pizza med kartoffelbund! – Plantepusherne

Glutenfri pizza med kartoffelbund!

Kartoffelbund – en super nem opskrift på pizzabund af kartofler. Vegansk pizza lavet med en lækker bund af ultra tynde skiver kartofler!

Hawaii-pizza på sprød kartoffelbund – SPIS BEDRE

Hawaii-pizza på sprød kartoffelbund | SPIS BEDRE

Hawaii-pizza er en favorit på pizzakortet hos rigtig mange. Tag ungerne med i køkkenet, og lav jeres egen udgave på en bund af sprød kartoffelrøsti.

Pizza med kartoffelbund, kalkunkebab, peberfrugt og …

Saras madunivers: Pizza med kartoffelbund, kalkunkebab, peberfrugt og rucola (glutenfri).

Pizza med kartoffelbund (kan laves fedtfri) – Urterig.dk

Pizza er virkelig en af favoritterne herhjemme – uanset om den er lavet på en bund af dej fra kornsorter eller om den, som her, er på en bund baseret på…

Pizzabund af kartoffel – Opskrifter.dk

Pizzabund af kartoffel – Opskrifter.dk

En lækker hovedret fra det italienske køkken. Du kan lave denne pizzabund af kartoffel på cirka 45 minutter. Læs mere om opskriften på vores side.

Hvid pizza med kartofler, løg og ost – Anna-mad.dk

Jeg er vild med hjemmelavet pizza, og denne hvide pizza med kartofler, løg og ost er en af mine favoritter. Ret nem at lave og billig aftensmad.

Pizza med kartofler – Opskrift fra GoCook

Får du også aaaaltid det samme på din pizza? En pizza som den plejer? Det er vi mange, der kender. Men engang imellem er det også godt med lidt nyt på pizzaen. Prøv den her skøre pizza med kartoffel – den smager meget bedre, end du tror ;-)Pizza med kartofler giver cirka 2,1 kg CO2/kg måltid. Det er 11 gange mindre CO2 end pizza med oksekød. 

Sprøde kartoffelpizzaer – Nem Opskrift fra Arla

Sprøde kartoffelpizzaer – Nem Opskrift fra Arla | Arla

En lækker og sprød kartoffelpizza – det bliver næsten ikke bedre. Kartoffelpizzaen er toppet med chorizo for at give pizzaen en skøn smag.

Keywords: pizza med kartoffelbund